Netcarrent on jyväskylässä toimiva itsepalveluautovuokraamo. Toimintaidea sai alkunsa ajatuksesta lähteä vuokraamaan käytettyjä hyväkuntoisia autoja edullisilla hinnoilla ja itsepalveluperiaatteella.

Olemme rakentaneet internetin kautta toimivaan varausjärjestelmään perustuvan autovuokraamon, jossa asiakas varaa itse auton varausjärjestelmämme kautta ja maksaa sen pankkipäätteeltään tai luottokortilla. Kun maksu on tullut perille, netcarrent lähettää vuokra-ajoneuvon avaintallelokeron avauskoodin, jolla vuokraaja saa ajoneuvon avaimet käyttöönsä. Avainlokero sijaitsee vuokra-ajoneuvon kuljettajan ikkunassa, näin auton käyttöönotto ja palautus on sinulle helppoa. Varausjärjestelmä toimii 24/7.

Vuokran päättyessä ajoneuvo palautetaan samaan paikkaan kuin missä se oli lähtiessäsi.

Asiakas sitoutuu noudattamaan netcarrentin vuokrausehtoja. Auton voi vuokrata vain, jos on hyväksynyt vuokrausehdot.

Olemme hankkineet varmatoimisia käytettyjä henkilöautoja. Autot ovat kunnostettuja ja huollettuja, joten voit huoletta lähteä pitemmällekin lomamatkalle. 


Vuokra-autot sijaitsevat Jyväskylän matkakeskuksen vieressä pysäköintitalossa (P-matkakeskus, Hannikaisenkatu 22) alimmalla tasolla matkailuajoneuvoille varatussa paikassa tai 2. kerroksessa.


Vuokrahinnat ovat varmasti kilpailukykyisiä ja kuluttajaystävällisiä. Hinnat sisältävät alv:n ja vapaat kilometrit.

Hyvää ja turvallista matkaa!


T. Jari